Om os

I 2018 blev Randers Bilpleje stiftet af to brødre som havde en fælles passion for flotte biler. Idéen om bilpleje opstod ved at vi altid klargjorde vores egne biler, og da ingen i byen kunne levere et resultat vi kunne være tilfredse med valgte vi at åbne vores eget sted.
Ønsket om et sted hvor ens bil kunne blive forkælet med håndvask med bedste plejemidler blev til en realitet.
Efter en succesfuld opstart af virksomheden voksede vi ud af de første lokaler og flyttede til en ny lokation Grenåvej 51 (hvor SAAB forhandleren lå engang).

I 2022 overgik Randers Bilpleje til at være en ApS virksomhed, da den ene af brødrene trådte ud af selskabet for at opstarte en ny virksomhed i forbindelse med sin uddannelse som sygeplejerske. I stedet tiltrådte en ny medejer Randers Bilpleje, som i forvejen var en kending og ven af huset med ligeså stor passion og kendskab til branchen.

Vi fortsætter med samme lyst, kvalitet og passion for biler som vi altid har haft. Vores mål er at være de bedste i branchen og brænder derfor for at tilfredsstille alle vores kunder med den bedste kvalitet så ingen er i tvivl hvor de skal klargøre og vaske deres bil.

Din bil vores passion! Randers Bilpleje

Det er vigtigt for os at møde kunden med respekt.

Vi lytter til dine ønsker og behov og rådgiver herefter. Vi modtager gerne konstruktiv kritik. Man kan jo altid blive lidt bedre.

Vores værdier
null
Vi er altid glade og i højt humør
null
Vi er altid imødekommende
null
Vores serviceniveau skal altid være i top
null
Vi skal altid kunne give den bedste rådgivning om bilpleje
null
Det vigtigste for os er glade og tilfredse kunder

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os